01 Förebygga

Socker & vilken typ

2016-01-21 22:20 #0 av: Mojma

Socker göder ju cancer. Vanligt socker som i läsk, godis med mera vet jag & även fruktsocker. Vad mer kan jag tänka på? Har inte så bra koll på det här med tex kolhydrater -> blir också socker? Ge gärna exempel på vad som blir socker ni som är lite pålästa. Tack

Anmäl
2016-01-27 11:56 #1 av: angest

Pasta bröd osv.

Grönsaker är så lite kolhydrater så det räknar då inte jag.

Anmäl
2016-01-27 12:25 #2 av: Anterrabae

Läs hur de resonerar inom Gersontrrapin.. Det är förvisso på engelska. Men mycket intressant, och väldigt effektivt:

http://gerson.org/gerpress/

När jag pysslade med det så gjorde jag det hemma och sökte av info, skaffade boken osv. Jag och ett par till som jag vet om har hållit det hemma.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2016-03-15 23:04 #3 av: Em_

Skrolla ner till myt 4. javascript:nicTemp();
Läsk och grönsaker blir i slutändan samma sockertyper i kroppen. Alla celler behöver glukos. Har man för lite glukos i blodet, dvs lågt blodsocker, kickar glukoneogenesen in och kroppen producerar sitt eget glukos/socker.  Så jag tror inte det är någon idé att minska sitt sockerintag i ett försök att svälta ut en tumör.

Anmäl
2016-03-16 09:17 #4 av: Anterrabae

#3 det går alldeles utmärkt att lära kroppen förbränna fettsyror istället för glukos. Och ja, den kan tillverka det den behöver.. Ca 100g om dagen är nödvändigt.. Men den tillverkar inte mer än minsta möjliga om den är van att förbränna fett.

Om inte cancer var så sockerglupskt skulle inte PET-Scan funka för att identifiera och få tumörerna att sk "lysa up" då injicerar man kontrastpreparerat socker i kroppen, för man vet att cancercellerna är så glupska att de kommer äta upp allt socker inom 15 min. Och då blir koncentrationen så hög där att de syns vid en scan.

Jag håller med om att det inte räcker med svälta cancer, man måste ösa på med näring också, så man stärker upp det som är friskt, så de kan göra sitt jobb.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2016-03-20 09:21 #5 av: [Giiisella]

http://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/naringsamne/kolhydrater/socker/

Längst ner står det väldigt tydligt om olika sockerarter. Hoppas det är till någon hjälp 😊

Anmäl
2016-03-20 11:26 #6 av: Halvdansken

Håll dig också borta från frukt och fruktoser. Det är de värsta. Vitaminer får du bäst genom grönsaker, den frukt vi äter nu innehåller mest socker. Samma med juicer osv.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2016-04-24 09:14 #7 av: vallhund

Man saknar förmodligen en hel del hjärnceller om man tror att man kan äta sig frisk från cancer.

#2  Organisationer som tigger pengar o dessutom bara har behandlingskliniker i Mexiko o Ungern är enligt mig inte trovärdiga. Däremot skall jag testa kokt blomkål med morotsås, låter smarrigt!

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-04-24 17:34 #8 av: Anterrabae

#7 vilken tur att var och en själv får välja vilken behandling som önskas då! :)

I mitt tycke är det precis lika korkat/eller i avsaknad av hjärnceller att förlita sig på metoder och mediciner som redovisar så dåliga resultat som de konventionella behandlingarna gör inom konventionell sjukvård idag. Dessa behandlingar har använts och misslyckats sen 40-50talet och många mediciner har inte uppdaterats sen 70-talet. De funkade inte då, och gör det inte nu heller..

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.